Troels Katholm

Her kan du læse, hvorfor Troels Katholm fra Katten I Køkkenet, bruger vores produkter hver dag. Både på arbejde og derhjemme er Troels flittig bruger af vores køkkengrej.

Tak til Troels fordi, du ville komme med en udtalelse efter at have arbejdet med vores ting i mere end et år!

Stor passion for mad

Katten I Køkkenet

Troels har altid elsket at lave mad, kræse om maden og glæden ved at servere sin mad for venner og gæster har altid glædet ham.

Troels lever i dag at at lave mad til store og små selvskaber.

Det kan være alt fra et lille intimt middagsselskab med familien eller nære venner. Men også til den store runde fødselsdag, bryllup, til sommerfesten eller julefrokosten på dit arbejde.
Hvis du vil læse mere om Katten I Køkkent og muligheden for at få Troels hjem til dig og forkæle dig. SÅ tryk HER

udtalelse fra troels katholm

Hvad siger Troels så om sumisu?

Sumisus fantastiske køkkengrej gør mit arbejde lettere!

"Jeg er ganske enkelt tosset med Sumisus produkter.
Alt fra deres knive, til pander og rivejern. Deres Art knive ligger super godt i min hånd er vældig godt afbalanceret. Designet er flot og knivene er SINDSYGT skarpe. Passer man også på dem og sørger for at vedligeholde dem er de også skarpe i lang tid! 

Jeg elsker deres pander! De er vildt gode at stege på og giver altid en fremragende stegeskorpe på kammuslinger som mørbrad. Det bedste ved dem er at de er meget lette at rengøre og belægningen på panden tåler metalredskaber og opvaskemaskine.

Den specielle belægning på pander og gryder som også er udenpå giver den en helt unik fordeling af varme. Det betyder at vandet kogere hurtigere og jeg kan skrue ned på blusset og stadig opnå en høj temperatur.

Sumisu får helt sikkert mine bedste anbefalinger. De gør mit arbejde lettere og hurtigere!"

UDPLUK AF TROELS TALLERKNER

KATTEN I KØKKENET