Persondatapolitik

Sumisu.dk er drevet og ejet af:

Danshop ApS
Marsalle 50
8700 Horsens

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DANSHOP.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. DANSHOP indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøger vores hjemmeside
– Gennemfører et køb af vores produkter
– Opretter en konto
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Anmelder vores hjemmeside
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.sumisu.dk er:

Anders Jacobsen
Marsalle 50
8700 Horsens

Behandlingsgrundlag og formål Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Pensopay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år og 6 måneder efter du har modtaget din vare eller ydelse. Andre modtagere af personoplysninger Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.
Vi har vores hjemmeside hos One.com og betalingssystem gennem Pensopay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i simply.coms datacentre. Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Dine rettigheder Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: • At få adgang til og få ændret dine persondata • At få slettet persondata Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@sumisu.dk

GUIDES, VEJLEDNINGER OG GODE RÅD

Her vil du kunne finde vores guides på vores damaskus knive, gryder, pander, skærebræt og andre produkter.
Vil vi forklare, hvordan du kommer bedst muligt fra start med dine nye produkter, hvordan du vedligeholder dem og give et par andre gode råd med på vejen.

Her finder du køkkengrej til private madglade personer. Vi tilbyder køkkenknive i 67 lags damaskus stål. Vores patenterede Fusions pande og grydeserie. Samt en masse forskelligt tilbehør. Produkter af høj kvalitet til gode priser!

DAMASKUS KNIVENE

Guide og vejledning

Læs venligst denne brugervejledning omhyggeligt,
før dine nye damaskus knive tages i brug.
Hvis du efter at have læst nedenstående, har den mindste tvivl, så kontakt os gerne!

DAMASKUS KNIVE

FØR BRUG
- Start med at vaske kniven grundigt med en blød svamp eller børste og mildt opvaskemiddel.
- Er der fejl på kniven, kontakt os med det samme, så vi kan udbedre dette.

VED BRUG
- Pas på fingre og hænder, når du bruger kniven – den er skarp!
- Det er et værktøj, så tænk dig om, når du arbejder med kniven.
- Brug ikke kniven, hvis den er bøjet eller på anden vis har skader.
- Sørg for at vedligeholde kniven efter behov.
- Sørg for at kniven er uden for rækkevidde fra børn. Hvis børn bruger kniven, sørg for at dette sker under overvågning af en voksen.
- Brug ikke kniven på højkant. Dette kan forsage brækket spids eller bøjning af bladet.
- Brug ikke kniven til at skære i ben, skaldyr, store frugtsten og frosne emner.
- Hvis bladet blokkeres af eks. en stor sten i en mango eller lign., så forsøg ikke at vride kniven fra side til side. Træk derimod kniven lige ud af emnet og prøv igen.
- Brug ikke kniven til at skære i hårde materialer som sten eller stål.
- Brug ikke kniven til at åbne hård plast, dåser og lign.
- Hold kniven væk fra åben ild. Dette kan påvirke knivens hårdhed og skarphed.
- Vent med at skære i frostvarer til de er helt optøet.

PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE
- Efter hvert brug, vaskes kniven op i hånden med blød svamp eller børste. Brug kun mildt opvaskemiddel. Undgå alle slibemidler. Skyl alt opvaskemiddel af kniven og tør den forsigtigt i viskestykket.
- Hvis kniven ligger længe på vådt underlag eller salte områder, kan dette forsage rust på kniven. Er kniven brugt til meget syreholdige emner, såsom citron, vask kniven med det samme. Hvis ikke, kan rust eller skjolder forekomme.
- Kniven skal slibes afhængig af brug. Hvis kniven slibes med slibesten, anbefaler vi at slibe hver 3. måned. Slibes der med strygestål er det en god ide at stryge kniven 2-3 gange på hver side, før eller efter hvert brug. Brødknive slibes som udgangspunkt ikke.
- Hvis der findes rust på kniven, vask den så godt som muligt med en blød svamp. Slib derefter kniven på slibesten.
- Tør aldrig kniven med åben ild, microovn eller alm. ovn.
- Hvis kniven vaskes med stål eller andre hårdmetaller, kan dette forsage skader på kniven.
- Efterlades kniven i vand over længere tid, kan dette give rustpletter på kniven. Samtiddig kan håndtaget også tage skade.
-Vask aldrig kniven op i opvaskemaskine.

PROFESSIONEL SLIBNING
Ønsker du at få dine knive slebet af en professionel, kontakt os for en henvisning.

SLIBNING PÅ SLIBESTEN
Start med at lægge slibestenen i vand i 10-15 min, så stenen optager vand.
Monter vinkelguiden som følger med slibestenen på den kniv som du vil slibe. Vi anbefaler at du sliber på tværs af slibestenen. Skub og træk kniven forsigtigt fra den ene ende til den anden af stenen.
Når kniven slibes kommer der noget tyk væske, dette skal ikke skylles væk, slib oven i dette. Skyld det først væk, når du er helt færdig med at slibe det antal knive som skal slibes. Slib kniven på begge sider. Vores knive er slebet med 15 grader på begge sider.

FUSIONS SERIEN

KOM GODT FRA START

Læs venligst denne brugervejledning omhyggeligt,
før dine nye Fuisions produkter tages i brug.
Hvis du efter at have læst nedenstående, har den mindste tvivl, så kontakt os gerne!

FUSIONS GRYDER OG PANDER

FØR BRUG
-
Start med at vaske gryden eller stegepanden grundigt af med vand og sæbe. Gentag gerne processen 2-3 gange. Tør den efterfølgende af og lad den tørre til næste dag.
- Sæt produktet på kogepladen, tilføj 2 spiseskeer madolie. Varm stegepanden eller gryden op til middelvarme. Sørg for at fordele olien rundt på alle indvendige flader, så godt som muligt. Brug små 5 min på dette.
- Lad stegepanden eller gryden køle helt af, før du igen gør den ren.

Efter rengøring og madolie er produktet nu klar til brug.

GODE RÅD
- Lad aldrig produkter varme op uden der er noget på.
- Når man varmer vores stegepander og gryder op, så vil materialerne arbejde. Derfor vil produkterne også bue op på midten når de er kolde. Når produktet bliver varmt, vil det ligge sig og på denne måde tilpasse dig varmen.
- Produktet må aldrig puttes varmt ind under koldt vand, dette kan forsage at produktet slår sig. Derfor er vores anbefaling, at produkter køler helt af inden det rengøres.
- Vores produkter er grundet sin opbygning meget modtagelig for varme. Derfor vil du muligvis opleve at dette produkt vil varme hurtigere op end normalt. Samt at du vil skulle bruge mindre varme til at lave mad – på denne måde vil du også sparre energi.
- Alle vores Fusions produkter er godkendte til metalredskaber, og dette skal du ikke være bekymret for. Dog gælder dette ikke spidse redskaber.
- Alle Fusions produkterne tåler at komme i opvaskeren. Sørg altid for at placerer produkterne korrekt i opvaskemaskinen.
- Vores Fusions pander og gryder tåler helt op til 325 grader i ovnen. Vores låg tåler op til 260 grader i ovnen.

RENGØRING
- Lad ALTID produkterne køle helt af, inden du putter dem ind under vandhanen. Ved at tage en brand varm pande, og putte den under den kolde hane, kan stålet slå sig. Værte fald bliver gryden eller panden skæv.
- Når produktet er afkølet, vaskes dette op med varmt vand og sæbe. Brug gerne den medfølgende metal svamp og vask gerne panden eller gryden både ind- og udvendigt med svampen.
- Alle Fusions pander og gryder tåler også at komme i opvaskemaskinen.

SKÆREBRÆT

KOM GODT FRA START

Læs venligst denne brugervejledning omhyggeligt,
før dit nye skærebræt tages i brug.
Hvis du efter at have læst nedenstående, har den mindste tvivl, så kontakt os gerne!

SUMISU SKÆREBRÆT

FØR BRUG
Alle vores skærebræt er lavet i egetræ fra svenske Småland.
Vores skærebræt har inden levering fået olie, hvilket gør at skærebrættet skyr bedre fra start.
Da træ suger olien til sig forskelligt, så anbefaler vi altid at du giver skærebrættet olien inden brug. Dette giver en skærebræt, som holder længere.

VED BRUG
- Skær ikke kød og grøntsager på samme skærebræt, uden at have rengjort skærebrættet ind i mellem.
- Hav evt. et skærbræt til kød og et til grønt.
-Brug aldrig knivens æg, til at skubbe rundt på emnerne på skærebrættet, dette sløver kniven.
- Arbejder du med emner sådan fisk eller andet som kan tilføje skærebrættet duft/lugt, sørg derfor altid for at rengøre skærebrættet med det samme.
- Lær dit skærebræt at kende og når træet begynder at føles tørt eller træfibrene begynder at rejse sig. Så er det tid til at give olie.

RENGØRING
- Rengør skærebrættet med varmt vand og sæbe.
- Brug gerne skuresvamp og opvaskemiddel
- Lad skærebrættet stå på langsiden og tørre helt inden det kommer tilbage i skuffen eller skabet
- Put ikke skærebrættet i opvaskemaskinen