[title]
[message]
HVEM ER VI?
ANDERS OG KENNI
I begge vores barndomshjem var det sådan, at det var vores fædre der stod for madlavningen. Derfor var det helt naturligt, at vi som børn stod ved siden af vores fædre og iagttog og deltog i madlavning.
Lysten til at lave mad har efterfølgende fulgt os begge to hele vores liv og gør det stadig!
STARTEN PÅ SUMISU
Året er 2018, hvor vi efterhånden har brugt adskillige kroner på alt for dyrt købt køkkenudstyr.
Da vi sammen er inde i nogle forskellige butikker for at kigge på køkkenudstyr, siger vi til hinanden at det kunne være spændende at lave vores egne produkter - og ikke mindst at gøre op med at betale overpriser, da importører, agenter og butikker alle skal have deres cut.
Tanken bliver på det tidspunkt ikke gjort til virkelighed - men da vi når 2020, så beslutter vi os for at gøre noget ved vores drengedrøm.
Efter megen research, møder med fabrikker og ingeniører, vendt og drejet vores ønsker - er vi nu klar til at fremvise vores resultater.
SUMISU PRISMODEL
HVORFOR SÅ LAVE PRISER?
Som prismodellen ganske enkelt viser, så springes der mange led over, når det kommer til at prissætte vores produkter.
På denne måde, kan vi tilbyde bedre kvalitet til samme pris, som du vil kunne finde i mange butikker.
FØDEVARESTYRRELSEN
GLAD SMILEY
Vi har med glæde haft besøg fra Fødevarestyrelsens så de kunne kigge vores ting igennem.
Det er ikke kun, når man handler med fødevarer, at man skal kigges efter af Fødevarestyrrelsen. Da vi handler med fødevarekontaktmaterialer skal vi kunne dokumenter, at vores produkter ikke indeholder ting, som kan gøre skade.
Fødevarekontrollen kommer fobi minimum 1 gang årligt. Vi har indsat seneste kontrolrapport. Ønsker du at se tidligere rapporter, kan du finde dem her
Er der nogle ting, som du ønsker uddybet, så kontakt os gerne på info@sumisu.dk