Hvorfor vælge vores non-stick gryder og stegepander, fremfor støbejernspander

Hvorfor vælge vores non-stick gryder og stegepander, fremfor støbejernspander

Der er mange fordele ved at vælge en non-stick stegepande fra Sumisu fremfor en støbejernspande. Vi vil nedenfor fremhæve nogle af de ting, som vi mener er fordele ved vores Fusions produkter fremfor støbejern.

Her er nogle af de vigtigste årsager:

  1. Nemmere at rengøre: Non-stick panden fra Sumisu har en non-stick belægning, der gør det nemt at stege maden, men også rengøring som at fjerne madrester efter brug. Støbejernspander kræver ofte en grundig og tidskrævende rengøring for at fjerne rust og madrester.

  2. Sundere alternativ: Belægningen på Sumisus non-stick støbejern er lavet uden skadelige stoffer, hvilket gør den til et sundere alternativ til traditionelle non-stick stegepander. Støbejernspander kan afgive jern til maden.

  3. Mindre fedt: Da non-stick stegepanden fra Sumisu har en overflade som er nem at arbejde med, kan bruges med mindre fedtstoffer, når du steger maden. Dette gør det nemmere at tilberede sunde og næringsrige måltider.

  4. Fleksibel brug: Sumisus non-stick pande kan bruges på alle komfurer, inklusiv induktion. Dette gør den meget mere fleksibel end en støbejernspande, der kun kan bruges på gas- eller ovnkomfurer.

  5. Vægten: Vores Fusion non-stick stegepander og gryder er nemme at arbejde med. Hvis wokken skal svinges rundt eller når der skal flippes pandekager i luften, så kan alle være med. Støbejernspanden eller -gryden kræver ofte 2 håndsbetjening. Vi oplever ofte, at den ældre generation har svært med at betjene tunge og uhandige støbejernsprodukter. Det gælder både når der arbejdes på kogepladen eller når de skal ind og ud af skuffer og skabe.

Alt i alt, en non-stick pande fra Sumisu er et fremragende valg for ethvert køkken, takket være dets nemme rengøring, sundere alternativ, mindre brug af fedtstoffer, fleksibilitet og levetid. Køb en Sumisu non-stick stegepande i dag, og oplev forskellen selv!